Intotdeauna invingatori!!!...CPNT Brasov

Intotdeauna invingatori!!!...CPNT Brasov

Atentie!!!!!!!!!!!...venim

Atentie!!!!!!!!!!!...venim

duminică, 24 iulie 2011

Moldoveanu 2011

E luni seara...tocmai am venit de la Podragu din tura cu Teo mica si nu-mi doresc decat sa ma arunc in pat. Tocmai am castigat Montaniada...principalul obiectiv din Federatie pe acest an...si acu ma pot relaxa...

Nu ma trezesc bine dimineatza si imi amintesc ca vineri plecam iar in Fagaras...minutele trec si ma trezesc in personalul de Voila cu Teo mica, Balan si Iuli.

Ne-am propus o noapte la Sambata si una la Podragu...as fi mers mai mult, insa i-am promis lu „Teodosia” ca o sa trecem iar pe la Vlad, fratiorul ei drag care lucreaza la Podragu.

Am prins stop repede...si in pasi repezi am atacat valea Sambetei...asa ca intr-o ora si un pic eram deja cu cortu pus si supa „aburinda”. Am halit, am povestit, am cantat la rece fara chitara, ne-am incalzit langa o „Unirea” si intr-un final ne-am inghesuit intr-un cort de o persoana-juma.

Dimineatza ne-am trezit de turistii care urcau catre Moldoveanu...ne-am echipat in costumele de concurs si am pornit avantati catre creasta. Drumul usor...mai ales ca aveam ceasul de 3 mil. A lui Iuli ( cu altimetru si tot ce trebuie). Am urcat rapid in altitudine prinzand „echipele” din fata...una cate una.


Ne-a amintit Teo ca suntem in tura de refacere...asa ca am lasat-o mai moale si am inceput sa vedem si peisajul (Urlea, Galasescu, valea Vistei, Moldoveanu)...si???? incredibil, Adi Bostan cu Sisele erau in fata noastra. Ce cautau aici?...nu pot sa cred, nici daca ne vorbeam nu ne potriveam asa bine.

Am urcat Vistea si Moldoveanu cu echipa EcoMarathon...am facut poze...ne-am rasfatat cu glume...mancare...pauze largi si privelisti.

Echipa CPNT Brasov

Echipa EcoMarathon

Am ajuns si la Podragu unde am povestit toata noaptea cu Vlad si niste prieteni de-a lu Balan...si a doua zi am coborat in ritmu lu „Zimbrisor” (Iuli) in Victoria si apoi acasa.

Ne asteapta doua zile de invatat...ca tre sa plecam in Delta joi...si avem o echipa improvizata (fara trei titulari)...vom vedea ce-o iesi J))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
2011 - Adventure Races 2012 - Winning Races