Intotdeauna invingatori!!!...CPNT Brasov

Intotdeauna invingatori!!!...CPNT Brasov

Atentie!!!!!!!!!!!...venim

Atentie!!!!!!!!!!!...venim

marți, 13 martie 2012

Postavaru Night 2012 - REVANSA

Postavaru Night 2012-03-10

Revenirea

Un inceput de an bun, dar parca lipsea ceva. Le-am incercat pe toate...”antrenor” la Gerar, „prezentator” la Zarnesti, „concurent” la Piatra Mare si „stafetist” la triathlon Izvorani. La toate am avut succes si mi-am atins 90% din obiective insa totusi...un gust amar: alerg mai bine ca de obicei si totusi nu destul de bine pt mine si pt echipa.

Postavaru Night trebuia sa fie o surpriza...sa le arat prietenilor ca inca nu „m-am stins”. Am inceput pregatirile cu o saptamana de antrenamente...nu alergare cum si-ar fi inchipuit lumea...ci cu o metoda noua pe care io am intitulat-o „Saptamana Mancarii@!!!”

?!@ cred c a innebunit lupu’...ce inseamna asta. Simplu: cel putin 3 mese „bogate” pe zi la intervale regulate...si rezultatu???

...START...toata lumea buna e acolo...atat la alergare cat si la ski. Radeam cu Razvan Alexe ca nu iesim in primii 20 in nici un caz...numarasem pe degete mai mult de 20 sportivi mai buni ca mine...Balanescu...Baractaru...Bostan...Iordache...si lista continua

Startu e greu....deoarece alergatorii pleaca in spatele skiorilor...si nici o sansa sa depasesti in prima suta...deci elanul de start e taiat din fasa.

Dar...io mi-s slab...stau lipit de tusa...si cu un sacadat pas-adaugat ma strecor ca o „vipera” pe langa suita de skiori...si uite ca numa’ dupa 200 de pasi...sunt in lotul fruntas...dupa Balanescu...fratii Manea...Balan...Palici si Galiteanu. Nu va inchipuiti ca eram acolo la bataie...ci doar ca ma aflam in plutonul fruntas de 20-30 de oameni...care probabil aveau sa se detaseze in scurt timp.

Prima panta si spre surprinderea mea nu scad ritmu...si o trec ca o caprioara...nici nu ating zapada J))...intru in traverseul partiei si vad ca is in plutonul fruntas din care inca nu se rupsese nimeni. Pe portiunea de plat...trec pe langa mine vreo 3-4 alergatori (Iordache e printre ei....inseamna ca sunt in grafic)...insa stiu de la prieteni ca urmeaza panta cea mai tare din concurs unde vor cadea capete. Asa si este...mai trece si Radu Milea pe langa mine...si raman cam ultimu din plutonu de 20 care se rasfira un pic ca un anaconda luminos. In stanga mea urca Stratila cu Teo mica (echipa mea de triathlon) care sunt echipa de suport pt CPNTisti...incerc sa trec usor pe langa ei fara sa ma auda...ca suflu cam greu...si sigur nu pot mai mult...ca asa sunt io , plec repede si apoi mi se cam taie elanu cu totu J). Totusi, ma vad „uratzanii” si striga la mine, ma incurajeaza...cred ca si ei erau surprinsi ca sunt acolo.

Incep problemele...am mainile inghetate si nu ma mai pot ajuta foarte mult de bete...ma gandesc la Zsolt si la concursu de ski unde era sa-si piarda 8 degete...la mine nu e cazu...insa am un deget care sta cam ciudat J). Incerc sa-l pun la loc...mai alerg cu mainile in subsoara dar degeaba...de unde atata caldura...ce-s io „gasca” sa eman caldura cand vreau!?

Incep sa ma napadeasca amintiri negre...aud respiratii grele in spatele meu...si din clipa in clipa astept sa treaca Eugen, Iuli de mine cu un zambet larg pe fata „- Iar , te-am prins, lepra!!!”.

Imediat se termina panta...nu pot alerga pe unde e tasat, ca fac un pas inainte si doi inapoi...trec de mine Mitza Biolan si cred ca Florin...is cam terminat. Nu pot sa cred...am mancat toata saptamana...deci resurse am...dar pe platul ce a urmat am mai pierdut 10 pozitii. Trece si fata...am crezut ca e Paula...o incurajez...dar in gand imi zic ca s-a terminat cu echipa de UltraMaraton Fagaras...noroc ca era Cindy!!!. Vai, incredibil...mi-a dat clasa si la Piatra Mare. Nu pot sa ma tin de ei...trece si Orleanu...ma incurajeaza...imi zice ca e plat...sa alerg.

Io mi-s ca vulpea argintie din „Semn 8” a lu Stanescu...”Ia-ma cu tine! Ia-ma cu tine!!!”. Nu se poate...apre si Cornel mic care face poze...io par daramat...ma gandesc sa alerg un pic, macar pt poza. Asta si fac..si vad ca pot, nu sunt chiar asa de mort...trec de el...si parca ma apropii de cei din fata. Iar o panta, ajung doi concurenti...is pe skiuri dar ce conteaza, parca am inviat un pic.

Rand pe rand cad la datorie sub pasii mici si repezi ai mei, Cindy si Biolan...si alti concurenti care incearca totusi sa se tina de mine...ca „neobositul Razvan Alexe” care isi doreste sa ma bata...dar io il zaresc pe Radu Milea. Prima intrebare „Ce caut io aici?....Pe Milea il vezi de obicei in primu km...” trag tare...Biolan si Razvan raman in urma...E o panta dura, trag tare dupa Milea...incredibil, trec pe langa el. Sunt destul de epuizat...dar bun pe panta...sunt ca un paianjen in 6 membre (am inclus betzele de trekk...care mi-au fost de mare ajutor)...dar panta se cam termina...si binenteles si io. Urmeaza 200m de plat dupa care se vad si ultimele doua serpentine catre finish. Normal, pierd turatie si Radu Milea trece ca un „bizon” ce vede rosu in fata ochilor (ce draku cauta ala in Verde de la CPNT in fatza mea...daca era Balan mai ziceam...astea cred ca erau gandurile lui).

Ultimele doua serpentine...si ajung sfarsit la sfarsit...la vreo 20 secunde de Milea cu un timp bun 41.37.

A fost o revansa misto...mai ales ca eram cu moralu la pamant...nu mai bateam pe nimeni de ceva timp.

A urmat distractia de la cabana Postavaru, unde am mai primit o veste buna de la Teo mica!!! O sa vedeti...

Cum apar rezultatele...public performantele CPNTistilor care in numar mare (concurenti si voluntari) au luat cu asalt Postavaru!!!


P.S : o sa vina si pozele


Un comentariu:

  1. Hei!
    Pâna acuma n-am cunoscut acest website... ce surpriza sa citesc despre mine! :)
    Da, m-ai batut cu mare putere, erai mult mai bun decât mine! Dar într-un fel mi-a placut sa te vad de doua ori într-o cursa... hai ca sâmbata sa încercam sa ne vedem cel putin de trei ori! :p Daca vrei, chiar putem sa stam de vorba... dar... daca mai alergam împreuna în finala, o sa dau cel putin 100% sa te bat!! :d
    Abia astept cursa urmatoarea, Cindy

    RăspundețiȘtergere

Despre mine

Fotografia mea
2011 - Adventure Races 2012 - Winning Races